Hoveniersbedrijf Emile Ter Huerne voor uw tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinbestrating in Enschede.

Hoveniers Emile ter Huerne
Irisstraat 17
7531 CS Enschede
KvK: 8083588

Contactgegevens
 053-4367028
 06-51846603
 huerne@hetnet.nl

vijver met koi

Hoveniersbedrijf Emile ter Huerne in Enschede

Mooie vijvers voor in uw tuin

Een mooie vijver geeft uw tuin een extra dimensie. Hovenier Emile is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinvijvers van elk formaat. Kiest u voor een vijver met planten of wilt u er één met echte vissen? Hoveniersbedrijf ter Huerne adviseert u over de mogelijkheden en legt de vijver voor u aan.

Vijveraanleg en -onderhoud

De aanleg van een tuinvijver vereist kennis en ervaring. Net als bij de aanleg van een tuin, maken we eerst een ontwerp dat bij u past. Hoveniersbedrijf ter Huerne maakt van uw idee een werkbaar voorstel en adviseert u over de vorm, grootte en inhoud in lijn met de rest van uw tuin.

Gezonde vijvers

Het is erg belangrijk om de conditie van uw tuinvijver goed in balans te houden. Dit betekent bijvoorbeeld dat u werkt met de juiste waterwaarden, zodat uw waterplanten en vissen gezond kunnen groeien en zwemmen. Hovenier Emile geeft u advies en tips over hoe u uw water helder, schoon en fris houdt. Ook kunt u bij hem terecht voor advies over bijvoorbeeld de beste waterplanten voor in uw vijver.

Tuinvijver met koi

Een koivijver is een echte eyecatcher voor in de tuin en ideaal om bijvoorbeeld dat extra beetje ruimte op te vullen. Een koivijver moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moeten de vissen in het juiste water zwemmen, zodat ze optimaal kunnen leven in uw tuin. Daarnaast moet u rekening houden met de juiste filtersystemen, speciale beplanting en nog veel meer.

 

Hovenier Emile heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van koivijvers en kan u adviseren over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen en tuin passen.

Wilt u meer informatie of meteen een afspraak met onze hovenier uit Enschede?

vijver met vissen