Hoveniersbedrijf Emile Ter Huerne voor uw tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinbestrating in Enschede.

Hoveniers Emile ter Huerne
Irisstraat 17
7531 CS Enschede
KvK: 8083588

Contactgegevens
 053-4367028
 06-51846603
 huerne@hetnet.nl

tuinvijver aanleggen

Hoveniersbedrijf Emile ter Huerne in Enschede

Samen met Emile uw droomtuin ontwerpen

Veel planten met een groot terras? Of een kleurrijk bloemenparadijs vol leven? Misschien een gazon van natuurgras of wilt u een speciaal thema in de tuin? Hoveniersbedrijf Emile ter Huerne adviseert u over de mooiste mogelijkheden en maakt samen met u een uniek tuinontwerp.

Vrijblijvend gesprek met hovenier Emile ter Huerne

Heeft u plannen voor de aanleg van een nieuwe tuin? Moet uw oude tuin op de schop? Emile ter Huerne, hovenier in Enschede, voert het voor u uit. Voordat het zover is, moet er eerst een ontwerp gemaakt worden, waarin u al uw wensen terugziet.


Kennismaking en advies

Emile komt voor de start van een eventuele samenwerking bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij brengt uw wensen in kaart en bekijkt de mogelijkheden die uw buitenruimte biedt.

 

U bekijkt onder andere welk deel van uw tuin aangepakt moet worden, wat de functie van het nieuwe gedeelte wordt, waar het zowel praktisch gezien als in sfeer en uiterlijk bij moet aansluiten en wat u mooi vindt qua beplanting en bestrating.

 

Emile voorziet u tijdens dit gesprek van praktisch en eerlijk advies. Wat is haalbaar en wat niet? Welke voorbeelden kunt u bekijken voor inspiratie en welke toevoegingen zijn mooi?

tuinbestrating Enschede

Tuinontwerp

Besluit u na de kennismaking uw tuin te laten bewerken door Hoveniersbedrijf ter Huerne? Dan maakt Emile een aantal concrete ontwerpvoorstellen op basis van de besproken ideeën en wensen. U zet samen de puntjes op de i. Vervolgens brengt Emile het geheel tot een ontwerp waar u volledig achter staat. De realisatie van uw droomtuin gaat bijna van start.

tuintegels Enschede

Uitvoering van het plan

Is alles akkoord en bent u blij met het ontwerp? Dan gaat Emile voor u aan de slag. Uw nieuwe tuin wordt aangelegd. Hoveniersbedrijf ter Huerne verzorgt de uitvoering van a tot z. 

Lees meer over de tuinaanleg

Wil u kennismaken met hovenier Emile ter Huerne?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Hoveniersbedrijf ter Huerne werkt voornamelijk in Enschede en is te bereiken via 06 – 51846603, maar ook per mail.

Ik wil een afspraak

bestrating Enschede